Menu
Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!

Täytesuklaat ja patukat

Nämä täytesuklaat valmistetaan käsityönä Kustavin saaristossa ja ne ovat herkkusuun unelma. Nämä patukat ovat vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä, joten ne sopivat moniin erilaisiin ruokavalioihin. Ne ovat täynnä herkullisia täytteitä, jotka tekevät jokaisesta puraisusta nautinnon.

Iso Suklaasydän, 100g
Uusi Suosittu Loppu
Täydellinen lahja suklaanystävälle tai yhteisiin hetkiin jaettavaksi!Käsityönä valmistettut maidottomat, gluteenittomat, soijattomat ja vegaaniset isot suklaasydämet rakkauden täyteisiin herkutteluhetkiin.Kaikki suklaamme ovat vegaanisia, maidottomia, gluteenittomia, soijattomia ja palmuöljyttömiä.A..
8,33€
Veroton hinta:7,31€
Isot Suklaamunat, 100g Isot Suklaamunat, 100g
Uusi Suosittu Loppu
Isohko täytesuklaamuna. Valittavanasi kolme makua Nugaa, Tumma Nugaa ja Suklaaganache.Valitse pääsiäisen viettoon maukkaimmat maidottomat ja gluteenittomat täytesuklaamunat .MOKKAPUU:n suklaat valmistetaan Kustavin saaristossa puhtaasti käsityönä pienissä erissä kivimyllyllä.Kaikki suklaamme ovat ma..
8,35€
Veroton hinta:7,33€
Jätti Suklaamunat, 180g Jätti Suklaamunat, 180g
Uusi Suosittu Loppu
Valikoimamme isoin täytesuklaamuna joka meidän mielestämme on jättimäinen, mutta koko on toki aina suhteellista. Uskomme silti että makeannälkä näillä talttuu. Valittavanasi kolme makua Nugaa, Haltiattaren suklaa ja Suklaaganache.Valitse pääsiäisen viettoon maukkaimmat maidottomat ja gluteenitt..
15,00€
Veroton hinta:13,16€
Be Nutty! -täytesuklaapatukka
Uusi Suosittu Loppu
Oletko ihan pähkinä? - Suklaapatukkamme on kuten nimestä voi päätellä aivan pähkähullun maapähkinäinen. Patukan kuori on ihanaa kookosmaitosuklaatamme ja täyte pehmeää maapähkinävoifudgea. Tämäkin suklaaihanuus on maidottonta/laktoositonta, gluteenitonta, soijatonta ja soveltuvat vegaaneille.Patukat..
5,00€
Veroton hinta:4,39€
Cryptique Confections: Skulls & Pralines -suklaarasia
Uusi Suosittu Loppu
Cryptique Confections: Skulls & Pralines -suklaarasia sisältää maukkaita bean to bar täyssuklaisia pääkallosuklaita ja herkullisia täytettyjä suklaapralineja. Pralineissa makuina pehmeä kardemummatoffee, pähkinäganache ja suklaaganache, pääkallot ovat valkosuklaisia.Valittavanasi 12 kpl tai 24kp..
26,70€
Veroton hinta:23,42€
Enchantia Pralines : A Symphony of Delight - Käsinvalmistetut Suklaakonvehdit
Uusi Suosittu Loppu
Kustavin saaristossa käsinvalmistettuja uniikkeja konvehteja. Huikean suositut konvehtimme ovat paitsi aitoa perinteistä käsityötä.Maut 12kpl rasiassa: Suklaaganache, Suklaapähkinäganache, Kardemummatoffee.Maut 24kpl: Suklaaganache, Suklaapähkinäganache, Kardemummatoffee, Tumma nugaa Kaikki suklaam..
26,70€
Veroton hinta:23,42€
KardemummaToffee täytesuklaapatukka
Uusi Suosittu Loppu
Herkullinen kardemummatoffeetäyte tummalla suklaakuorella. Nämäkin herkut maidottomia/laktoosittomia, gluteenittomia ja soijattomia ja soveltuvat vegaaneille.Patukat valmistetaan puhtaasti käsityönä ja ne kannattaa säilyttää viileässä. Ne kannattaa kuitenkin ottaa huoneenlämpöön hetkeksi ennen niide..
5,00€
Veroton hinta:4,39€
Nukatti -täytesuklaapatukka
Uusi Suosittu Loppu
Herkullinen täytteinen suklaapatukka jonka valmistuksessa käytimme maukkaimpia raaka-aineita. Valittavanasi on kaksi Nukatti suklaapatukka makua: Tumma Nukatti on tummalla suklaakuorella ja Nukatti kookosmaitosuklaa kuorella. Patukat eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, gluteenia tai soijaa..
5,00€
Veroton hinta:4,39€
Strawberry Milkshake -täytesuklaapatukka
Uusi Suosittu Loppu
Suloisen vaaleanpunainen ja herkullisen suklainen täyte. Kuori mansikkavalkosuklaata ja täytteenä suklaaganachea. Tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, gluteenia tai soijaa.Patukat valmistetaan puhtaasti käsityönä ja ne kannattaa säilyttää viileässä. Ne kannattaa kuitenkin ottaa huoneenlä..
5,00€
Veroton hinta:4,39€
Täytteelliset suklaamunat, 20g Täytteelliset suklaamunat, 20g
Uusi Suosittu Loppu
Pienet suklaamunat usealla maulla.Tutustu herkullisiin pieniin täytteellisiin suklaamuniimme, jotka ovat täysin vegaanisia ja maidottomia.  Jokainen suklaamuna on täytetty ihanalla täytteellä, joka sulaa suussa herkullisesti. Voit valita erilaisia täytevaihtoehtoja, kuten karamellia, pähkinävoi..
3,10€
Veroton hinta:2,72€
Näytetään 1 - 10 / 10 (1 sivua)