Menu
Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!

Keskipaahto

Keskipaahtoinen kahvi on täydellinen tasapaino maun ja aromin välillä. Kahvien paahtoaste on valittu tarkoin, jotta kahvipavut kehittävät hienovaraisia ja moniulotteisia makuja.

Winter Mocca
Uusi Suosittu
Tervetuloa talven herkkujen maailmaan Winter Mocca -erikoiskahvin parissa. Tämä ainutlaatuinen kahvi on huolellisesti paahdettu pienissä erissä meidän kahvipaahtimollamme, jotta voimme taata sinulle täydellisen makuelämyksen.Winter Mocca on suunniteltu täyttämään talven kaipuusi lämpimän ja rikkaan ..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Beach House Coffee
Suosittu
Kaikkihan sen tietää että Kustavissa kauneinta on merelliset maisemat. Harvalla meistä kuitenkaan tällaiset hulppeat maisemat löytyy. Tähän ongelmaan kehittelimme Beach House Coffeen! Beach House Coffeeta nautiskellessasi vakuutat kaikki, myös itsesi, että omistat Kustavista rantahuv..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Saaristolaiskahvi
Uusi Loppu
TULOSSA PIAN!Kovasti kaipailtu Saaristolaiskahvi tekee paluun.Tämä pehmeän soljuva keskipaahtoinen kahvi sopii niin tarjoiltavaksi, omaan herkutteluun kuin lahjaksikin. Keskipaahtoiset kahvimme ovat maultaan pehmeitä, harmonisia sekä useimmiten suklaisia ja / tai pähkinäisiä, ne ovat myös mainioita ..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Summer of Love
Suosittu
Kustavin kesässä rakastutaan ja rakastellaan kun huonoa kahvia juoneet paheksuvat. Joka tapauksessa Kustavin kesä on täynnä tunnetta!Tätä parhainta kahvia nauttiessasi korostat Kustavin kesän merkitystä ja viestität ympärillesi selvää sanaa siitä että kustavilainen kahvi on vain parempaa. Kuin on my..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Näytetään 1 - 4 / 4 (1 sivua)