Menu
Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!

Tummapaahto

Tummapaahtoiset kahvit voivat tarjota erilaisia makuja, kuten suklaata, karamellia, mausteita tai pähkinäisyyttä. Niiden voimakas paahto tuo esiin kahvin luontaisia öljyjä ja antaa kahville täyteläisen kehon.

Jokainen kahvilaatu ja paahtoaste voi kuitenkin vaikuttaa makuprofiiliin, joten tummapaahtoiset kahvit voivat vaihdella paljonkin makumaailmaltaan. Onkin suositeltavaa tutustua eri tummapaahtoisiin kahveihin ja löytää oma suosikkimakunsa.

Kokonaisuutena tummapaahtoiset kahvit tarjoavat vahvaa ja intensiivistä kahvinautintoa, jossa maku ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa. Kokeile rohkeasti erilaisia tummapaahtoisia kahveja ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.
KARJU!
Uusi Suosittu
KARJU! -kahvi on palannut!Tämä tummaakin tummempi ja ärjyäkin ärjympi robustapohjainen kahvi on juuri sinulle, joka kaipaat kahvista makua sekä asennetta.KARJU! on mitä mainioin espressona sekä (kasvi-)maitoisten kahvijuomien pohjana.Paahtoaste: Italy 7/7Käsittely: WashedMakuprofiilissa setripuuta s..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Kraken Coffee
Uusi Suosittu
Kraken Coffee on mitä mainioin espressona sekä (kasvi-)maitoisten kahvijuomien pohjana. Valikoimamme tummin paahto.Paahtoaste: Italy 7/7Käsittely: WashedMakuprofiilissa setripuuta, yrttejä, mausteisuutta ja pehmeyttä. Annostelusuositus: 7.5g per kahvikupillinen (1.25dl)Pussikoko: 250g ja 1kg (mustav..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Sunrise Espresso
Uusi Suosittu
Kahvi joka sisältää arabican sekä robustan parhaat puolet. Vahvalla robustan vartalolla vahvistettu arabica antaa juuri sen sopivan annoksen kofeiinia päivään.Paahtoaste: Dark 5/7Käsittely: WashedSunrise Espresso erikoiskahvi jossa kuohkea crema yhdistyy herkullisen hedelmäisen ja suklaisen aromin k..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Tummapaahtoinen Kustavi Kaffe
Uusi Suosittu
Kustavilla löytyy kahvihistoriaa jo Volter Kilven kirjoituksissa. Kertomuksessa Vaasan Ville investoi kaikki varansa upean fregatin rakentamiseen ja palkkasi närpiöläisen ystävänsä Kallen sen kippariksi. Tavoitteena oli hankkia lasti kahvia.Vuodet kuluivat, mutta Albatrossia ei näkynyt. Ville v..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
Näytetään 1 - 4 / 4 (1 sivua)