Menu
Ostoskori

Ilmainen toimitus yli 90€ tilauksille!

Vegaaniset Suklaamunat

Nämä suklaamunat on valmistettu käyttäen vain parhaita raaka-aineita, jotka sopivat täydellisesti vegaani-, maidoton- ja gluteenitonruokavalioita noudattaville. Ne tarjoavat vastustamattoman makean ja täyteläisen makuelämyksen, joka ilahduttaa jokaista suklaan ystävää.

Jokainen suklaamuna on valmistettu rakkaudella ja omistautumisella. Ne ovat täysin lisäaineettomia, joten voit nauttia niistä huoletta. Jokainen suupala on täynnä pehmeää ja kermaista suklaata, joka sulaa suussa herkullisesti.
Isohko täytesuklaamuna. Valittavanasi kolme makua Nugaa, Tumma Nugaa ja Suklaaganache.Valitse pääsiäisen viettoon maukkaimmat maidottomat ja gluteenittomat täytesuklaamunat .MOKKAPUU:n suklaat valmistetaan Kustavin saaristossa puhtaasti käsityönä pienissä erissä kivimyllyllä.Kaikki suklaamme ovat ma..
8,35€
Veroton hinta:7,33€
Valikoimamme isoin täytesuklaamuna joka meidän mielestämme on jättimäinen, mutta koko on toki aina suhteellista. Uskomme silti että makeannälkä näillä talttuu. Valittavanasi kolme makua Nugaa, Haltiattaren suklaa ja Suklaaganache.Valitse pääsiäisen viettoon maukkaimmat maidottomat ja gluteenitt..
15,00€
Veroton hinta:13,16€
Suklaamunalevy, 100g Suklaamunalevy, 100g
Uusi Suosittu
Suklaalevy usealla maukkaalla makuvaihtoehdolla. Levy on pakattu rasiaan ja somistettu nauhalla. MOKKAPUU:n suklaat valmistetaan Kustavin saaristossa puhtaasti käsityönä pienissä erissä kivimyllyllä.Kaikki suklaamme ovat maidottomia, gluteenittomia, soijattomia ja vegaanisia.KAikkien makujen ai..
10,90€
Veroton hinta:9,56€
Pieniä suklaamunia pakattuna somaan pussukkaan. Valittavanasi on kolme herkullista makua. Yhdessä pussissa on kymmenen suklaamunaa. Suklaamunat valmistetaan kustavin saaristossa käsityönä ja niiden valmistukseen emme ole käyttäneet maitoa, gluteenia, soijaa tai palmuöljyä ja ne soveltuvat myös ..
11,95€
Veroton hinta:10,48€
TÄyssuklaiset pienet suklaamunat useammalla suklaamaulla.Valite pääsiäisen viettoon maukkaimmat maidottomat ja gluteenittomat täysuklaiset suklaamunat .Kaikki valmistamme suklaat ovat käsinvalmistettuja, lisäaineettomia, maidottomia, gluteenittomia, soijattomia, palmuöljyttömiä ja soveltuvat vegaane..
3,10€
Veroton hinta:2,72€
Täytteelliset suklaamunat, 20g Täytteelliset suklaamunat, 20g
Uusi Suosittu
Pienet suklaamunat usealla maulla.Tutustu herkullisiin pieniin täytteellisiin suklaamuniimme, jotka ovat täysin vegaanisia ja maidottomia.  Jokainen suklaamuna on täytetty ihanalla täytteellä, joka sulaa suussa herkullisesti. Voit valita erilaisia täytevaihtoehtoja, kuten karamellia, pähkinävoi..
3,10€
Veroton hinta:2,72€
Näytetään 1 - 6 / 6 (1 sivua)